Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

19.3.14
0
Ešte neboli zverejnené oficiálne výsledky 1. kola prezidentských volieb a už sa dozvieme, že Rado chce byť vlastne premiérom: Rado za premiéra.



Pre normálneho smrteľníka niečo nepredstaviteľné. Predstavte si situáciu, že na pohovor do firmy XY príde uchádzač o zamestnania na pozíciu "niečoho". Pri závere rozhovoru s pracovníkom HR dodá, že ak by náhodou toto nevyšlo, že má záujem aj o "niečo iné". Tak takto to nechodí.


Vyrástla (nám) nová generácia politikov, čo nám rozprávajú rozprávky o tom, ako sa bude piesok liať a voda sypať. Veď áno, sponzori pýtajú "svoje" späť, tak sa treba niekde dostať. Sľúbiť sa dá nemožné a nič to takmer nestojí (odmysliac tie tajuplné príspevky vraj sympatizantov).


Vyrástla nám nová generácia voličov, čo tieto ľahko prehliadnuteľné finty nepoznajú. Nevedia, že košeľa je vždy bližšia kabátu a že hrable hrabú vždy k sebe a nie naopak. S otvorenými očami a s blaženým srdcom očakávajú nemožné. Nevedia, že ľudia, vlastne ľudské správanie, funguje podľa naučených vzorcov a bude len otázkou času, keď im životná skúsenosť privrie zrak a srdce. 

Prezidentský post vers. premiérske kreslo sú 2 odlišné funkcie. Nevdojak ma napadá to klasické: "Občania,  ktorí nemáte ešte nejaké to kreslo, hláste sa prosím u súdruha žinčicu!"










0 komentárov:

Zverejnenie komentára