Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

0
Už 12 rokov chodím na poslanecké dni a zastupiteľstvá a sledujem aktivitu poslancov, starostu a miestneho úradu. Za toto obdobie som dal vyše 300 podnetov na zlepšenie života v Rači, 90 percent z nich sa realizovalo.

V júni som sa vyjadril, že v septembri zverejním menej aktívnych poslancov. 

Sú to Miloš Máťuš, Jozef Bratina, Monika Luknárová, Róbert Pajdlhauser, Milan Andráš, Rudolf Ivičič a Rastislav Žitný



Bol by som rád, aby za poslancov kandidovala aj mladá generácia. Mladí ľudia nemajú záujem na zlepšení života v Rači. Svedčí o tom neúčasť na poslaneckých dňoch a na zastupiteľstvách. Verím, že sa to zlepší.

Pán starosta sa opätovne rozhodol kandidovať za starostu. Veľa občanov vyjadrovalo nespokojnosť s jeho aroganciou a vychvaľovaním sa v Račianskom výbere. Dnešná doba umožnila to, že v politike sa dá zbohatnúť, preto je ten boj o funkciu starostu. 

Pán starosta vstúpil do politiky cez Stranu zelených. Táto strana sa rozpadla. Využil to, že do mestského zastupiteľstva sa dostal cez stranu Most Híd aj pán Žitný. Teraz pán starosta v novinách Račan oznámil, že ide kandidovať ako nestraník. Prečo? No preto, že mesačný príjem cez tritisíc eur pri jeho vzdelaní nikde nezarobí.

Som presvedčený, že občania, najmä mladí, pôjdu voliť a zvolia takého starostu, ktorý zabezpečí lepšie podmienky a prostredie pre občanov Rače.

Bývam tu už 44 rokov. Ešte než som sa do Rače prisťahoval, pomáhal som ako priemstavák vo funkcii stavbyvedúceho budovať sídlisko Komisárky.

Želám všetkým občanom zdravie a pokoj.
Ing. Milan Depeš
Karpatské námestie 25
Bratislava-Rača







0 komentárov:

Zverejnenie komentára