Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

17.12.14
0
Čaro predvianočnej nálady dýchalo v KS Impulz už svojim dvanástym ročníkom akcie „Podajme si ruky na Vianoce na Rendezi“, kde jej hlavnou myšlienkou a motiváciou je vytiahnuť ľudí od papučovej televíznej kultúry na stretnutie a posedenie so svojimi susedmi, priateľmi či známymi. Pozvánka na podujatie má všetky lákavé ingrediencie od lahodného vareného vínka, neodolateľne rozvoniavajúcej kapustnice až po večne mladé melódie v podaní jedničkovej hudobnej skupiny PROVA.

A Rendezáci, tí to už vedia vždy parádne roztočiť nielen v debatách plných emócií a smiechu, ale aj na parkete, kde svieži seniori dokážu vydržať vysoké tempo až do záverečného večerného finále. Je potešujúce vidieť, že táto akcia prinesie toľko pohody a radosti, že dokáže naladiť ľudí už do sviatočnej vianočnej atmosféry a najmä, že si priania všetkého najlepšieho môžu popriať nie cez studené, neosobné mobily, ale priamo z očí do očí, so stiskom ruky a ľudským objatím.

Celú akciu ako vždy finančne zabezpečil MÚ Rača, oddelenie kultúry s poslaneckou spoluprácou a znovu skvelým servisom novej vedúcej KS Impulz, kde to po kvalitnej Anke Šafárikovej prevzala Henrieta Záleská, ktorá sa zatiaľ obdivuhodne prezentuje vynikajúcou organizačnou schopnosťou a úrovňou každej akcie, navyše s ľudským prístupom a úsmevom, čo oceňujúco hodnotia všetky stále kluby v KS Impulz od seniorov, matiek s deťmi až po našich mladých.

Rendezáci moji, dovoľte mi už len záverom popriať Vám pohodovú, rodinnú vianočnú atmosféru s pevným zdravíčkom a štipkou šťastia v pravej chvíli po celý rok 2015.

Cyril Sekerka



0 komentárov:

Zverejnenie komentára