Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

8.12.14
0
Konečne po voľbách. Uf, veľmi sa mne uľavilo. Veľmi som čakala na chvíľu pokoja, na normálny život.

Stratila som súkromie, to je pravda, oslovujú ma ľudia na ulici, pri nákupe, prakticky deň čo deň. Je to dobre, tak to má byť, ľudia musia poznať osobne svojho poslanca, nie len meno na papieriku, na stránke MÚ.

Oceňujem aktivitu nás Rendezákov. Založenie skupiny Priatelia Východného/Rendezu na facebooku vítam. Je nás viac ako 300 ľudí prepojených. Otvárajú sa témy, ľudia sa viac dozvedia, polemizujú, informujú sa. Uvítala som aj to, že sa prihlásili aj poslanci z Krasňan a Rače. Tak to má byť, všetci predsa riešime ľudí. Túto záslužnú aktivitu prenechávam ale dvom aktivistom (adminom). Rozhodne sa nechcem chváliť ich prácou.

Tak, ako v minulosti som riešila veľké témy, ktoré spôsobujú problémy širokej verejnosti, tak v týchto témach pokračujem. Uvedomujem si, že ešte ani nemám mandát (oficiálne som poslanec až 10. 12. 2014), ale už riešim petíciua iné závažné problémy, ktoré otravujú pre zmenu Pasekárov.

Vždy tu na Šajbách sme o krok pozadu, teraz dúfam, že petícia dá jasne najavo, že žiadnu výstavbu čohokoľvek tu ľudia nechcú, vydražené pozemky ale vzbudzujú rešpekt. Načo komu sú pozemky pod chodníkmi, pod prístupovou cestou, pod trávnatou plochou??? Nie som veštica a tak len cítim, že asi pôjde ako vždy o peniaze. Zase sa my obyvatelia cítime podvedení, zneužití, veď na tej ploche sú naše inžinierske siete, stavby, teda chodníky, cesty, ktoré vybudoval štát? Stavať tu niečo je nemysliteľné, veď neďaleko je MŠ, pôvodné domy, lavičky, jediná zelená plocha na sídlisku. Plocha od domu k domu je 46 m.

Preto ľudia, ktorí máte trvalé bydlisko v Bratislave, máte nad 18 r. a cítite potrebu sa k tomuto bratislavskému nešváru vyjadriť, podpíšte priloženú petíciu. Ďakujem. 


Petícia proti výstavbe na sídlisku Pri Šajbách




0 komentárov:

Zverejnenie komentára