Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

9.12.13
0

Musím sa podeliť s mojim zážitkom. Ako autor 2 fotografií v Račianskom kalendári (tu) na základe mailu hovorkyne m.ú. Rača som si šiel po kalendár. Osobne na miestny úrad nechodievam, ani si nespomínam z minulosti okrem sobáša, žeby som tam niekoho navštevoval.



V piatok na Mikuláša ráno som sa dostavil do budovy m.ú. Rača na Alstrovej ulici, na sekretariát starostu. Budovu poznám iba zvonku.


Bol som prekvapený, v akom výbornom stave je interiér budovy. Kancelárie na vstupné karty, technologické vymoženosti ako na národnom bezpečnostnom úrade. Ďalší šok ma čakal až v kancelárii sekretárky starostu. Tak vážení, za takú rozľahlú kanceláriu by sa nemuseli hanbiť ani generálni riaditelia veľkých bánk!


Vyvstávajú (mi) otázky, či v dobe, že už nejakú päťročnicu svet zápasí s recesiou, rušia sa pracovné miesta, zanikajú obchodné spoločnosti, rast miezd je nula cela nula, je takýto stupeň neokázalej hojnosti primeraný? Podľa mňa nie je.

Spomenutá rozľahlá miestnosť bežne pojme v kanceláriách asi 12 administratívnych zamestnancov.

Ľud v novembri 89 mal miesto kľúčov od bytov pozdvihnúť úplne iné kľúče a dať nimi tým samozvancom, čo si myslia, že ľud je tu pre nich a machrom v komunále prináležia iba istoty a teplé miestečká!


0 komentárov:

Zverejnenie komentára