Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

9.12.17
0
Tak sa to šidlo konečne vykľulo z vreca von a vajnorský starosta odkryl karty. 


Ľudia sa konečne zaujímajú, čo sa okolo nich deje. A tak sa Ján Mrva, starosta m.č. Bratislava-Vajnory, vyjadril k článku o stavbe, resp. o týchto stavbách: Prekvapujúce zistenia...

Reakcia Jána Mrvu k článku je pre mňa (ne)prekvapujúca. 
Špecialitou je aj veta: "Byty sa stavajú pre ľudí. Nič prekvapujúce".  Moja otázka: Stavajú sa na Slovensku byty aj pre niekoho iného než pre ľudí (Napr. pre marťanov a podobne)?

Ale nie o tom som chcel písať.

Téma je hlavne o tej stavbe, resp. o záujmoch "potiahnuť" bytovú výstavbu už konečne za známe lokality miestnych častí, kde doteraz nebolo takmer nič. Teraz sa už nebude dať zabrániť urobiť rozsiahlu sídliskovú výstavbu v danej lokalite.




Napokon ako sa môže občan dozvedieť, je to presne o tom, ako to funguje. Záujmy diktujú developeri, samospráva môže maximalizovať iba predstieranie, že to tak nie je. 

Ďalšie a ďalšie zvolenie takýchto ľudí do komunálnej správy im iba indikuje, že ich stratégia oblbovania občanov je správna.

Vajnorský starosta sa týmto krokom zlegalizoval a zaradil do tej skupiny predstaviteľov komunálu, čo prznia aj iné miestne časti. A to k račianskemu starostovi Pilinskému a k starostovi Nového Mesta Rudolfovi Kusému.


Vážený pán Mrva, 
to, že stavba, resp. obe stavby prešli legálnými schvaľovacími a pripomienkovacími postupmi, je predsa zrejmé, to nemusíte do vašej obhajoby spomínať.


Vážený pán Mrva, 
pevne verím, že v nadchádzajúcich komunálnych voľbách vám dá občan "vale" a pošle vás tam, kam patríte. Vaše aktivity, vašu lojálnu ústretovosť k developerom zakrývate budovaním cyklochodníkov, ktoré vám praskajú - Cyklotrasa JURAVA zapadne prachom?

Podobnú ústretovú politiku voči developerskému besneniu robí aj Peter Pilinský a Rudolf Kusý. Táto trojica už nesmie dostať do správy žiadnu mestskú časť, a boh nás ochraňuj, aby získali kreslo primátora hl. mesta. Pretože táto trojka sa zrejme bude driapať na spomenutý flek. A nemilosrdne si idú po krku už teraz. 





0 komentárov:

Zverejnenie komentára