Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

... bolo by fajn, keby projekt vyhral.


Nadačný fond (SPP, Nadácia SPP a EkoFond) vyčlenili 320 tis. € na realizáciu projektov v oblasti regionálneho a komunitného života s cieľom jeho zlepšenia v jednotlivých regiónoch Slovenska. S týmto zámerom sa dá jedine súhlasiť, o to viac, že o konkrétnych projektoch, ktoré budú úspešné, rozhodne široká verejnosť prostredníctvom on-line hlasovania. Hlasovať môžete do 19. 8. 2012 kliknutím na priamy link:


Medzi vybranými projektami je aj projekt Mestskej časti Bratislava-Staré Mesto:


Milí priatelia, zapojte sa a prispejte k tomu, aby sa Medická záhrada stala ešte viac vyhľadávaným miestom oddychu a relaxu obyvateľov ale aj návštevníkov hlavného mesta. Aj Vaše odovzdané hlasy rozhodnú!

Ďakujem Vám za pochopenie

Zuzana Dzivjáková,
poslankyňa MsZ hl. mesta

1 komentárov:

  1. Mili priatelia podporte projekt Racanov, obcanov Krasnan, ktory sa z rovnakeho fondu uchadzaju o podporu na zriadenie verejnych zahradiek, kde si bud moct rodiny pestovat v malom zeleninu, ovocie a kvety:-) projekt zaroven pomoze revitalizovat zanedbanu verejnu plochu a podporikomunitny zivot na sidlisku.
    Projekt sa vola Krasnansky zelovoc a podporit ho mozte tu: http://www.sppolocne.sk/sk/prihlasene-projekty/detail-projektu/712?region=2

    OdpovedaťOdstrániť