Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

10.6.13
0












Po 17 rokoch sme sa rozhodli urobiť zásadnú rekonštrukciu kúpeľne. Tú pred 17 rokmi som  robil vo vlastnej réžii so zachovaním pôvodného rozmiestnenia určitých prvkov a zachovaním pôvodnej vane. Bolo to také lepenie kachličiek na krivé steny, nové umývadlo, plastová skrinka so zrkadlom a svietidlo.





Polovička direktívne nariadila, že s nákresom pôjdeme do "nejakého" kúpeľňového štúdia. Ani neviem ako, dostali sme sa na Vajnorskú 127, do Empírie, štúdio Lefresh.




Pracovníčka nás oboznámila, že vizualizácia stojí 50 EUR a ak od nich odoberieme dlažbu a obklad, odpočítajú nám uvedenú sumu z tovaru. Celkom výhodné, nie?


Zaplatili sme a ja som ponechal v štúdiu moje nákresy a na základe výberu typu obkladu a dlažby mojej polovičky nám poslali vizualizáciu. Tá sa však nepozdávala našej tínežerke, čo v sebe objavuje schopnosti dizajnérky. Nasledujúcu návštevu kúpeľňového štúdia absolvovali baby bezo mňa. Pravdu povediac, ja sa farbám nerozumiem a ak bude v kupeľni sprcha, teplá voda, osuška, tak neriešim, či mám modré obkladačky s konvalinkami, alebo žlté s tulipánmi.


Polovička odprezentovala našej styčnej pracovníčke svoju požiadavku, tá prekrútila očami (bože, zasa otravujú). Polovička jej položila na pracovný stôl kávu a zaraz bolo po obracaní očami.


V priebehu pár dní sme obdržali vizualizáciu farieb a štýlu, ktorý konečne vyhovoval môjmu babincu.


Medzitým sme si vybrali firmu na realizáciu a pri návšteve miesta činu sme niečo prekonzultovali. Doma sme boli ja a polovička. Pani z firmy nám povedala, že WC kombi sa už veľmi nenosí a manželka sa nechala presvedčiť na vstavané závesné WC.




Takže opäť návšteva kúpeľňového štúdia (bezo mňa), dostali sme síce vizualizáciu tej malej miestnosti, ale rozpočet množstva dlažby a obkladu sme mali už skôr. 

Teraz v sobotu 8. júna sme to chceli uhradiť a dohodnúť podrobnosti o zmene potrebného množstva obkladu. V priebehu týždňa som poslal našej styčnej pracovníčke o tom mail, ale odpoveď som neobdržal (tak ako aj mnohokrát predtým). 
V sobotu napochodujeme pred budovu, parkovisko prázdne a na dverách oznam, že majú zatvorené po všetkých predajniach na Slovensku. No paráda.
To už som bol rozhodnutý napísať niekomu z ich firmy sťažnosť na spomínanú pracovníčku, čo nám robila vizualizáciu za 50 EUR.
Tá sa dnes bránila, že sme boli poučení, že vizualizácia sa robí len raz a k jednému typu obkladu. Je mi úplne jasné, že majú interné predpisy, ako nerobiť desiatky vizualizácii k 1 kúpeľni. No nie sme ten prípad. Práve naopak. Úplne chápem naše polovičky, že sa z 1. nákresu, z prvej vizualizácie potrebujú prespať, s niekým poradiť. Niečo pridať, niečo vymeniť.

Nedoporučujem návštevu uvedeného štúdia, ak si vážite vaše nervy a vaše zdravie.

*******************************************************
foto - povodna a nova vizualizácia, pracovníčka svojvolne znížila výšku obkladu pri tom fialovom obklade




0 komentárov:

Zverejnenie komentára