Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

5.12.19
0
Dobrovoľný Hasičský zbor Bratislava-Rača sa zúčastnil konferencie Akadémie Policajného zboru SR, ktorá sa konala 3. až 4. decembra 2019 na APZ SR v Bratislave-Rači.



Konferencia s medzinárodnou účasťou sa sústredila na viacero okruhov otázok, teoretických poznatkov a praktických skúseností.

Predseda DHZ Bratislava-Rača Marcel Kadlečík a veliteľka – podpredsedníčka Mgr. Bc. Daniela Olenočinová mali možnosť v rámci konferencie odprezentovať DHZ Bratislava-Rača, predstaviť svoju činnosť, skúsenosti a technické vybavenie. Svoju úctu dostal aj „Valdo“ – CAS 8 hasičský lesný špeciál ZIL 131, ktorý sa stal stredobodom statickej ukážky a svietil medzi ostatnou prítomnou technikou profesionálov.




Radi by sme sa poďakovali celej Akadémii Policajného zboru a hlavne organizátorom konferencie, ktorá bola veľmi poučná. Zároveň sme mali možnosť sa zoznámiť s členmi Centrálnej záchrannej služby a ďalšími veľmi zaujímavými ľuďmi, stretnúť kolegov z DHZ Bratislava-Ružinov.



Napokon sme sa potešili aj z certifikátu a malého darčeka.


Celá konferencia bola vedená vo veľmi priateľskej a príjemnej atmosfére s možnosťou sa otvorene porozprávať na príjemnom posedení už s prichádzajúcim vianočným nádychom.

Mgr. Bc. Daniela Olenočinová
veliteľka – podpredsedníčka
DHZ Bratislava-Rača



0 komentárov:

Zverejnenie komentára