Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

0
Súčasný a dúfajme dosluhujúci starosta m.č. BA-Rača na seba rád necháva písať chválospevy o tom, ako dáva zabezpečovať opravy ciest. Blížia sa jesenné komunálne voľby a tento najtrúfalejší človek na tomto poste to samozrejme nezabudne vytrubovať v rámci predvolebných kortešačiek. 

Podobné chválospevy bude volič vidieť v každom jesennom čísle Račiansky výber a v súkromnom periodiku zameranom na jeho priamo podporu - Račan.

Cesty v Rači nie sú opravné, práve naopak, na každom metri vás čaká kde aká diera. Dokonca diera v strede vozovky je v časti Kadnárova od pošty smerom na Rinzle. Apropo, je to práve tá časť komunikácie, ktorá bola v lete 2011, teda prvý rok funkčného obdobia p. Pilinského, rozkopaná kvôli kanalizácii (to viete, nové sídliská, tak kanalizácia nestíha). Nezabudnem, ak sa p. Pilinský vychvaľoval v istej nemenovanej skupine jeho sympatizantov na FB, ako keby tú cestu opravoval m.ú.Rača za svoje, teda za naše.


Cesty s dierami sú aj na príjazdových cestách pri bytovkách Hagarova. Zúfalý občania tam nahádzali kúsky tehál, aby prejazdom úplne nezničili nápravy na autách.


Rozbité a nepriechodné sú aj chodníky. Kde? No všade!




No nebude lepšie vidieť video?









0 komentárov:

Zverejnenie komentára