Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

25.2.13
0
lebo dostanete spätnú väzbu, kto je tu pánom a teda kto je tu pre koho!



Človek ide zaplatiť daň za psa a hľadá a hľadá, lebo po roku si človek nepamätá, kde to platil. Aha, pootvorené dvere do kancelárie. Človek chce nazrieť, ospravedlňuje sa a zrazu prásk dvere sa pred nosom zavreli.
No nič, človek to nevzdáva, pozerá bezradno po vestibule. "Hej vy tam, čo chcete!" revú na človeka, čo prišiel zaplatiť daň. Človek sa až bojí, trasie sa mu hlas, nesmelo odpovedá, že ráčil priniesť 40 evry za čoklíka.

Tak takto dajako sa udial príbeh z januára t.r. môjmu členovi domácnosti. Teraz neviem, v akom storočí to vlastne žijeme? V 19 -om? Rakúsko-Uhorsko?  Šikana a ponižovanie občana?  Je načase požadovať personálny audit zamestnancov m.č.Rača. Rača je ufúľaná m.č. Bratislavy (ktorá na tom nie je výrazne lepšie), a pohár trpezlivosti sa naplnil. Po vinobraní zostali špinavé a smradľavé ulice s mastnými fľakmi.


Zimná údržba je nedostatočná, zasypané a zľadovatené chodníky sú bežná vec: Raču zasypalo


Stojiská okolo kontajnerov je jeden humus. Pracovníci oddelenia životného prostredia majú za povinnosť tieto nedostatky monitorovať a správcov vyzvať na odstránenie. Ak nerešpektujú, tak ich pokutovať.  Kontajnery na chodníku


M.č.Rača nerieši čierne stavby: čierna stavba parkoviska
čierna stavba prevádzky

Neriešia sa priestupky: jazda automobilov cez detske ihrisko
atď. atď.



0 komentárov:

Zverejnenie komentára