Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

25.8.14
0
Nakoľko náš tím a naša iniciatíva za lepšiu Raču nie sú financované žiadnymi utajenými darcami, nebudeme môcť nikdy súťažiť napr. s pani Veselskou ohľadom počtu bilbordov alebo propagačných materiálov. Na rozdiel od pani Veselskej je však naša dlhoročná práca v Rači čitateľná a jasná.


Urobili sme konkrétne veci ako zastavenie nezmyselných developerských projektov, projekt bezbariérových chodníkov, podporu opravy škôl a škôlok, športové aktivity atď. A aj s Vašou pomocou verím, že sa nášmu tímu podarí nasledujúce štyri roky urobiť ešte väčší kus práce pre Raču.Zatiaľ sme predstavili na poslancov kandidátov Lenku Antalovú-Plavuchovú (Krasňany), Michala Krištofiča, Viktora Bielka (obaja Rača) a Dagmar Gelingerovú (Východné), náš tím je však otvorený a postupne predstavíme aj ďalších kandidátov (hneď ako bude jasná ich definitívna kandidatúra).

Rozbehol som tiež zbierku na kampaň - je možné prispieť podľa možností na účet 5057186515/0900 - viac info a prehľad darcov tu.  Poprosíme uvádzať do správy pre prijímateľa meno a priezvisko darcu.



Ak sa chcete pridať do nášho tímu Spolu pre Raču, prosím vyplňte tento dotazník.

Naše aktivity budú pravidelne zverejňované aj na skupine FB Priatelia Rače a mojej osobnej  FB stránke.

Ďakujeme za podporu a verím, že Vás nesklameme.

Mgr. Michal Drotován
kandidát na starostu Rače
www.drotovan.sk


0 komentárov:

Zverejnenie komentára