Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

31.10.18
0
Vážené Račianky, Račania,
milí priatelia,
páni Ľudovít Havlovič, Michal Krištofič a Miro Ščibrany (správna rada OZ račan.sk), vydavatelia portálu račan.sk a občianskych novín račan.sk výber, ma ako častého prispievateľa na portál aj do novín požiadali napísať k blížiacim sa komunálnym voľbám zopár slov. Ich prejav dôvery som po krátkom váhaní a s pocitom záväzku prijal.

Voľby sú čas, kedy má Váš hlas najsilnejší zvuk. 10. novembra rozhodnete, kam sa bude Rača uberať v ďalších rokoch. Pre mňa je dôležité všetkým obyvateľom Rače umožniť, aby pri správe veci verejných zaznieval ich hlas celé štyri roky – cez miestne referendum či verejné zhromaždenia.

Uchádzam sa o Vašu dôveru, aby sme spoločne zabezpečili rovnomerný rozvoj pre všetky časti našej milej mestskej časti. Mojím cieľom je, aby Rača bola dobrým miestom pre život obyvateľov každého pôvodu a veku. Pozíciu starostu vnímam nie ako funkciu či status, ale ako prostriedok pre lepšiu starostlivosť o obec a záujmy občanov.

Nedávno som na webe aj v uliciach, pri rozhovoroch s Vami, predstavil 80 bodový volebný program. Moje záväzky nájdete aj v tomto výtlačku. Ako informáciu a zároveň preto, aby ste mohli žiadať odpočet. Verím, že zámery spoločne uskutočníme.

Pri plnení programu budem potrebovať aj podporu poslancov. Nielen v Rači, ale aj v hlavnom meste. Preto považujem za dôležité podporiť a požiadať Vás o hlas pre našu kandidátku do mestského zastupiteľstva Ingrid Vanerkovú.

S Ingrid ste sa mnohí zoznámili počas stretnutí na uliciach, pri zbieraní podpisov a pri vysvetľovaní jej poslaneckých cieľov. Verím, že osobnosti ako je Inka pomôžu Raču posunúť o veľký krok dopredu.

Inka má viacgeneračné račianske korene a je dlhoročnou členkou a predsedníčkou pozemkového spoločenstva Urbár Rača. Vďaka tomu má jedinečné znalosti vývoja a stavu pozemkového vlastníctva v Rači. Práve preto som presvedčený, že v MsZ bude významnou oporou a hlasom Rače v témach ako sú zmeny a doplnky územného plánu hlavného mesta, developeri, neprimeraná výstavba, problémy s verejným majetkom a pozemkami, či v otázke správy lesných pozemkov.

Ak mi Vašu dôveru dáte, ako starosta zmením omnoho viac vecí než ako poslanec či prednosta. Pre Raču som odhodlaný pracovať v prvej línií. O iný mandát ako mandát starostu sa neuchádzam.

Zároveň Vám dávam verejný sľub, že keď naša spoločná práca pre Raču presiahne volebné obdobie, neodídem od nej a že v ďalších voľbách sa budem uchádzať o Vaše poverenie prácu dokončiť.

Ďakujeme Vám za podporu!

Michal Drotován
kandidát na starostu Rače












0 komentárov:

Zverejnenie komentára