Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

 Som nesmierne rada, že prvé jarné dni prišli. Príjemné teploty isto ocenili mnohí, vrátane mladých, ktorým sa venujeme na sídlisku Východné prostredníctvom terénneho nízkoprahového programu Pohodička. Konečne sme mohli absolvovať náš prvý spoločný výlet do prírody, venovať sa športovým aktivitám, či pomáhať pri veľkom jarnom upratovaní.

Mnoho zaujímavých aktivít je však ešte len pred nami. Začali sme s mapovaním možností rozšírenia našich aktivít aj na Krasňany. V najbližších dňoch, tak budete môcť stretnúť pracovníkov s mládežou na bicykloch, ktorí sa budú zaujímať o to, čo by mladí v tejto lokalite uvítali. Občas ich zbadáte aj s prívesným vozíkom – podobný tomu, v akom sa vozia deti. Namiesto nich sa v ňom budú viesť lopty, spoločenské hry, knižky a iné pomôcky, ktoré si budete môcť počas rôznych špeciálnych dní voľne požičať. Jedným z nich bude už 5. jún, kedy v rámci spolupráce s mestskou časťou Bratislava - Rača budeme participovať na aktivitách dňa detí. Na koniec júna pripravujeme ďalšie zaujímavé aktivity, už teraz sa môžete tešiť na večerné premietanie – cyklokino. Ak máte radi dobré jedlo a nevadí vám prejsť sa o kúsok ďalej k susedom do Nového Mesta, 21. mája budeme hostiť hostí v rámci svetového podujatia Restaurant day na Hattalovej 6. 
Nápadov je množstvo, mladých s pozitívnou energiou tiež. Tešíme sa na vás na niektorom z podujatí, kde sa budeme  môcť porozprávať o tom, ako spraviť Raču ešte lepším miestom pre naše deti a mládež.





Občianske združenie Mládež ulice sa venuje rozvoju potenciálu mladých ľudí už od roku 2000. Kladieme dôraz na vnímanie jedinečnosti, podporu pozitívnych systémových zmien, sprevádzanie v náročných životných situáciách a pomoc v osobnostnom raste. Tieto aktivity sú možné len vďaka našim partnerom. Okrem iných to je mestská časť Bratislava – Rača, Bratislavský samosprávny kraj, Nadácia pre deti Slovenska a ďalší. Ďakujeme.
  



Estera Kövérová

Pracovníčka s mládežou a koordinátorka aktivít v OZ Mládež ulice

0 komentárov:

Zverejnenie komentára