Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

0
Keď som uvidela reklamu na rovnomenné divadelné predstavenie, rozmýšľala som, či by som narátala 69 vecí... nejaké by som možno našla, len neviem, či by som dokázala byť k sebe úprimná a dokázala sa priznať, že ich vnímam ako lepšie. Ženy asi tušia, na čo narážam. Mnohí muži za najväčší prejav lásky považujú sex. Ak má váš mužský proťajšok nedostatok sexu, vníma to ako nedostatok lásky. A ak by váš proťajšok vedel, že je pre vás až 69 vecí lepších ako sex, že sex s ním nie je na najvyššom stupni vašich pôžitkov, bol by pravdepodobne sklamaný, až ranený. Chceme raniť svojich partnerov? Nechceme. V záujme zachovania dobrých vzťahov s našimi partnermi túto tému uzamykám, hoci si spomínam na jeden prieskum, kde ženy na otázku, čo je ich najväčším pôžitkom, sex prakticky nespomenuli. Väčšina tvrdila, že najlepší pocit zažívajú po návrate z práce domov, keď si konečne po celom dni dajú dolu podprsenku!

Ak si myslíte, že ďalej budem rozoberať sexuálnu tému, budete sklamaní. Číslo 69 mi totiž pripomenulo ešte celkom inú tému. Tému nedávnych komunálnych volieb a billboard dvoch račianskych kandidátov na miesta mestských poslancov. Na billboarde boli odfotení hrdo spolu, s číslami 6 a 9 oproti sebe. V ich prípade naozaj pevne dúfam, že poznajú 69 vecí lepších ako sex. V opačnom prípade by ich voliči ťahali za kratší koniec, a to nehovorím o tom, že keby sa v tejto polohe zacyklili, nebolo by vidno žiadny koniec, akurát tak holú .... Čas ukáže ako na tom sú, zatiaľ si idú len po ruke... Sú spolu v poslaneckom klube v mestskom zastupiteľstve, kde už hrozilo, že z piatich budú len dvaja, napokon to tretia členka ustála a namiesto dvoch odídených sa k nim pridal jeden iný. Tak sú teraz štyria ako tankisti. V Miestnom zastupiteľstve si idú ani nie tak po ruke, ako ruka v ruke. Jeden sa stal starostom a druhého ustanovil svojim zástupcom.

Tak nám milí Račania nezostáva nič iné, ako dúfať, že im nepôjde len o vlastné pôžitky a že nám počas volebného obdobia dokážu, že sú schopní dopriať svojim voličom viac ako 69 kvalitných rozhodnutí, ktoré nebudú podobné 50-tim odtieňom sivej.


0 komentárov:

Zverejnenie komentára